Followers

Sunday, 26 February 2012

rindu laaa

Assalamualaikum u olls....

 Hai korang. HAHA.Lama jugak  tulip x update cerita neh.da sebulan lebey da kan.Sebab takde cerita best pon, cerita sedih ada la. hehe.. Takkan nak bagitau cerita sedih pulak kan.hri ni tulip nk post sal bespren tulip nie.nama dia cik ning.skang ni dia ngah prktikal kat ganu kiter.hehe..

 Sesetengah orang cakap,"aku ada kawan baik,tapi kawan karib takda", "kau kawan baik aku dunia akhirat", "aku banyak kawan rapat,tapi aku ada sorang je bestfriend". Sebenarnya macam mana kita mendefinasikan kawan tu? Kawan baik tu sama ke dengan kawan rapat? Kawan karib tu sama ke dengan bespren? Kawan sejati tu sama ke dengan kawan dunia akhirat?

                                  ni la bespren tulip.nma dia cik ning...

Bagi tulip kawan rapat tu adalah kawan yang sangat rapat dengan kita..Mungkin waktu sekolah, sekelompok itu la kawan rapat kita,bila dah kerja,sekelompok itu la kawan rapat kita.

Bagi tulip,kawan karib tu adalah kawan yang kita boleh bersembang macam-macam dengan dia,boleh cerita pasal family,boleh cerita pasal love story,boleh kongsi cerita suka dan sedih.Dan kita boleh buat apa saja dengan dia.yer dak?

tulip pun da besprend.gmbr kt atas tu la besprend tulip.hehe..comel kan dia..pejam celik,pejam celik kitaorang da kawan selama 3tahun,2 bulan,4 minggu dan 1 hari..cewahhh.kitaorang kenal time mula2 masuk UUM.time tu mlam orientasi pd tanggal 29 Jun 2008.hehe..ingat lgi.

k la..itu aja tuk hri nie..6t tulip wat citer len plak na.dadaaaaa..thanks 4 reading my blog yg x seberapa nie.just suka-suka jer.

salam


5 comments:

  1. yup . betul tu pndapat tulip .. comel cemel :)

    ReplyDelete
  2. kawan adalah segala-galanya.tnpa kwn,siapalah kita ni

    ReplyDelete
  3. Moga psahabatn Cik Tulip kekal , amiiin :)

    ReplyDelete